Prof 6.0 themadag

Oscart brengt innovatie naar PRoF

Op donderdag 13 oktober 2022 vond de PRoF 6.0 themadag plaats onder de noemer ‘Sharing is Caring’. Uiteraard tekende Oscart als vaste partner van het project present. We konden er bezoekers aan de PRoF-kamers laten proeven van de vele mogelijkheden die onze schermen in een zorgcontext kunnen bieden.

PRoF

PRoF staat voor ‘Patient Room of the Future’. PRoF is een consortium en internationale denktank van interdisciplinaire professionals (zorg, medisch, bedrijven, universiteiten, enz.) die een visie concipiëren op de evolutie van zorgsystemen en samen deze visie en realisatieconcepten uitwerken. In december 2019 vierde het PRoF-consortium zijn 10-jarig bestaan. Intussen zagen al een 5-tal PRoF-kamers het levenslicht en tijdens deze themadag werd PRoF 6.0 boven de doopvont voor de talrijke genodigden.

Vaste PRoF-partner

Oscart is als technologiebedrijf sinds jaar en dag vaste partner van het PRoF-consortium. Met jarenlange ervaring in de zorgsector bieden we tastbare meerwaarde met onze slimme schermen en geavanceerd cloudplatform om het dagdagelijkse leven van patiënten, artsen en anderen in het werkveld te faciliteren. Daarenboven wil Oscart ook de open innovatie in deze uitdagende domeinen actief mee ondersteunen.

PRoF 6.0

In de jongste PRoF-kamer plaatsen we meerdere schermen voor diverse toepassingen. Een opvallend aanraakscherm waarop je interactief details van alle PRoF-kamers kan bekijken. Twee (desinfectie)zuilen waarop we het PRoF-programma presenteren samen met dynamische info zoals nieuws en weerbericht. Een groot scherm in de polyvalente ruimte waarop je ook eenvoudig en snel draadloos je laptop kan projecteren. Uiteraard plaatsen we in de ziekenhuis- of WZC-kamer ook onze individuele schermen met iptv en – dit is uniek – de naadloze combinatie met digitale signage. Op die manier kunnen gerichte boodschappen en beelden tot in de individuele kamer gebracht worden om zo de betrokkenheid van iedereen te maximaliseren.

Interesse of meer info over dit project? Aarzel dan zeker niet om contact op te nemen.

Technische vraag of een probleempje? Contacteer onze support.

Interesse in Oscart en je wenst meer info of een demo? Geef maar een seintje!