Audio-oplossingen

Audio is zoveel meer dan gewoon geluid.

Denk maar aan shoppen in een trendy sfeer, de juiste mood creëren in een bar of op restaurant, duidelijke en verstaanbare conference of video calls in vergaderzalen, een aangename verwelkoming van je klanten of gasten in het onthaal van je zaak of bedrijf, …

Door de kennis en ervaring van Oscart kan je hiervoor ook bij ons terecht. Geluid vult aan waar nodig!

Elke markt verdient zijn eigen verhaal

Healthcare

Hospitality

Corporate

Retail

Enkele voordelen op een rijtje

meetingroom

Audio- en videoconferentie

Om een digitale vergadering te doen slagen heb je de juiste materialen nodig. Oscart kan u hier de juiste oplossingen bieden volgens grootte en noodzaak per ruimte.

Voor een kwalitatieve camera, de juiste microfoon/luidspreker in combinatie met een eenvoudige manier om uw presentatie te delen staan wij garant.

Retail

De sterkte van een winkel of horecazaak is een eigen uniek DNA hebben. Om uw product of gewenste setting te optimaliseren, is muziek een cruciale factor.

Maak de beleving compleet zodat uw klanten zich direct op hun gemak voelen door een vertrouwde en aangename sfeer te creëren.

retail
polyvalente ruimte

Polyvalente ruimtes

Of je nu een feest, congres, vergadering of bedrijfsevent organiseert, de polyvalente ruimte is een echte allrounder binnen je organisatie.

Voorzie je speech van extra impact door te kiezen voor een geluidsoplossing op maat. Kies voor Oscart en laat je bezoekers versteld staan door kristalhelder geluid!

…en zoveel meer.

Oscart team

At your service

Met ruim 45.000 geïnstalleerde schermen is Oscart een selecte en gedreven partner: van elementair advies tot een volledige projectaanpak. 

Iedere klant is uniek en heeft andere vereisten, behoeften en noden. 

Om hier te antwoorden op de vraag hebben wij onze online support tool “choose your level of service”  aangepast zodanig dat iedere klant zijn support “à la carte ” kan bepalen i.f.v. budget en snelheid van interventie.

Jouw verhaal op zoveel schermen?

Connecteer en contacteer de deskundigen van Oscart.