Meeting Room

Oscart biedt bedrijven en kantoren slimme schermen precies waar ze het verschil kunnen maken. Een scherm aan de receptie, in een vergaderzaal, de gang, een eetzaal, aula of wachtruimte? We kijken samen met jou waar je best je schermen plaatst. Heb je meerdere vergaderzalen en drukke agenda’s? Verbind dan een Office 365 agenda met Oscart en visualiseer de bezetting in een handomdraai.

Eenvoudige oplossingen om efficiënt te vergaderen

Screen Mirroring

Een presentatie of volledig computerscherm delen op groot scherm, is kinderspel dankzij Oscart Screen Mirroring. Vergeet complexe en dure hardware of software. Oscart op je lokale (wifi-)netwerk en klaar. Surf naar de adreslocatie die op het scherm staat om te projecteren, inclusief audio en video.

Elke markt verdient zijn eigen verhaal

Healthcare

Hospitality

Corporate

Retail

Enkele voordelen op een rijtje

Gebruiksvriendelijk + trainingstool​

Onze smart cloud tool is uiterst gebruiksvriendelijk voor dagelijks gebruik. We voorzien ook steeds instructievideo's per item van mogelijkheden.​

Gradueel rechtensysteem​

De rechten binnen uw account kan uitgesplist worden volgens de verantwoordelijkheden van de beheerder.​​

Uitgebreide planningstool​

Deze planningstool zorgt ervoor dat je uw presentatie op voorhand kan voorbereiden en inplannen. Zo kan je last-minute “stress” vermijden. De planningstool maakt het tevens mogelijk om uw schermen aan en af te kunnen leggen gekoppeld aan de openingsuren.

Templates & Layout beheer​

De templates kunnen op voorhand gemaakt worden in de huisstijl van het bedrijf waardoor je steeds uniforme pagina’s kan bijmaken of kopiëren.​

Uitgebreid licentiemodel​

Op het ene scherm iets meer nodig dan op het ander? Via ons licentiemodel kan ieder scherm een ander licentiepakket bevatten.​

Remote management​

Beheer je schermen vanop iedere locatie, waar je ook maar bent.​

Gebruiksvriendelijke software

Met de slimme Cloud-toepassing pas je de meest diverse inhoud van jouw digitale schermen aan (teksten, berichten, nieuwtjes, foto’s, video’s, …) via computer, tablet of telefoon.

cloud software
Oscart team

At your service

Met ruim 45.000 geïnstalleerde schermen is Oscart een selecte en gedreven partner: van elementair advies tot een volledige projectaanpak. 

Iedere klant is uniek en heeft andere vereisten, behoeften en noden. 

Om hier te antwoorden op de vraag hebben wij onze online support tool “choose your level of service”  aangepast zodanig dat iedere klant zijn support “à la carte ” kan bepalen i.f.v. budget en snelheid van interventie.

Jouw verhaal op zoveel schermen?

Connecteer en contacteer de deskundigen van Oscart.