Haal op 1-2-3 het beste uit jouw

schermen!

emoji Oscart

Advies over je schermen

Waar komt een scherm best tot zijn recht? Waar passeren de meeste mensen? Waar valt je content het meeste op? We kijken samen met jou waar je best één of meerdere schermen plaatst.

emoji Oscart

Installatie door onze technici

Onze mensen zijn specialisten. Ze kennen alle technische snufjes en kunnen onze schermen dan ook perfect bij jou komen installeren.

emoji Oscart

Gebruiks-vriendelijke software met support

Bij de ontwikkeling van onze cloud tool hadden we één grote vereiste: gebruiksvriendelijkheid. Zo weten we zeker dat iedereen er gemakkelijk mee aan de slag kan. Weet je toch even niet hoe het moet? Onze tutorials en onze helpdesk helpen je al een heel stuk verder.

emoji Oscart

Beheer je content zelf

Via ons online platform kan je zelf je content toevoegen. Denk maar aan teksten, beelden, het weer, een Facebookfeed, een nieuwsoverzicht … Je kan zelfs instellen wanneer bepaalde inhoud te zien is en op welk scherm.

emoji Oscart

Of laat de content aan ons over

Doe je dat toch liever niet zelf? Dan laat je gerust alles aan ons over. Wij bepalen in samenspraak met jou wat je wilt tonen op je schermen. We werken een ontwerp uit en zorgen dat alles perfect op je scherm verschijnt, op de tijdstippen die jij wil.

Jouw verhaal op zoveel schermen?

Connecteer en contacteer de deskundigen van Oscart.