Oplossingen voor bedrijven

Wil je een scherm als eyecatcher aan de ingang, een videomuur in de vergaderzaal of een infoscherm in de eetplek? Oscart brengt jouw verhaal mooi in beeld. Via het e-platform van Oscart voeg je in een handomdraai zelf content toe: waar, wanneer en op welk scherm kies je zelf.

Een geïntegreerde totaaloplossing

Alle voordelen voor jou op een rijtje

bezoekers verwelkomen met schermen van Oscart

Interactieve informatie

U wilt tegelijk je bezoekers verwelkomen, informeren en de juiste afbeelding tonen. Niet de gemakkelijkste taak, maar dankzij Oscart hoeft u zich geen zorgen te maken.

Eenvoudige inhoudsupdates

Inhoud kan eenvoudig worden bijgewerkt door elk personeelslid om ervoor te zorgen dat altijd de juiste informatie of entertainment wordt geboden.

Externe upgrades

Software-updates kunnen op afstand worden uitgevoerd om ervoor te zorgen dat de nieuwste functies en beveiligingspatches zijn geïnstalleerd.

Energiezuinig

Alle geselecteerde beeldschermen vereisen een zeer laag stroomverbruik, waardoor de kosten laag zijn.

FOOD PRODUCTION AREA SIGNAGE
Meetingroom

Toekomstvaste technologie

Nieuwe IPTV en Digital Signage functies kunnen snel worden geïmplementeerd zonder extra hardware of bekabeling, wat snelle en kosteneffectieve resultaten oplevert.

…en zoveel meer.

Gebruiksvriendelijke software

Met de slimme Cloud-toepassing pas je de meest diverse inhoud van jouw digitale schermen aan (teksten, berichten, nieuwtjes, foto’s, video’s, …) via computer, tablet of telefoon.

cloud software
Oscart team

At your service

Met ruim 45.000 geïnstalleerde schermen is Oscart een selecte en gedreven partner: van elementair advies tot een volledige projectaanpak. 

Iedere klant is uniek en heeft andere vereisten, behoeften en noden. 

Om hier te antwoorden op de vraag hebben wij onze online support tool “choose your level of service”  aangepast zodanig dat iedere klant zijn support “à la carte ” kan bepalen i.f.v. budget en snelheid van interventie.

Jouw verhaal op zoveel schermen?

Connecteer en contacteer de deskundigen van Oscart.