Ongelooflijke manier om Oscart digital signage te gebruiken in uw vergaderzalen

Digital signage heeft aan populariteit gewonnen in verschillende industrieën, waaronder ziekenhuizen, scholen, hogescholen, hotels en restaurants. De veelzijdigheid heeft de aandacht getrokken van zowel kleine als grote bedrijven, die het potentieel en de vele voordelen ervan erkennen.

Real-time weergave van de beschikbaarheid van jouw vergaderruimtes:

Met behulp van digital signage-schermen aan de muur kan de beschikbaarheid van vergaderruimtes naadloos en in real-time worden weergegeven. Deelnemers kunnen op de hoogte blijven van het laatste vergaderschema zonder onderbrekingen.

Signage die de capaciteit van de vergaderruimte aangeeft:

Als reactie op de social distance richtlijnen houden veel bedrijfsleiders hun kantoorruimtes opnieuw onder de loep en beperken ze het aantal personen in vergaderingen. Digitale displays buiten vergaderruimten stellen werknemers in staat om snel te zien welke ruimten niet voldoen aan de veiligheidscriteria, zodat ze gemakkelijker kunnen worden omgevormd tot besloten, gereserveerde ruimtes.

Digitale borden buiten vergaderzalen:

Elektronische schermen op tafelformaat die buiten vergaderzalen worden geplaatst, dienen als beknopte informatiebronnen, vergelijkbaar met de nummerplaat van een auto. Deze displays kunnen een uitgebreid overzicht geven van de vergadering, inclusief agenda, bedrijfsnaam, logo, sprekerslijst, duur van het evenement en kamernummer. Hierdoor kunnen voorbijgangers gemakkelijk de lopende vergadering en het doel ervan identificeren.

Daarnaast kan de signage aan de deur van vergaderruimten worden gebruikt om ruimten te labelen op basis van hun specifieke doeleinden, zoals “Discussieruimte” of “Projectieruimte”. Dit helpt zowel klanten als personeel bij het identificeren van de meest geschikte ruimtes voor hun noden.

De toepassingen van digital signage in vergaderruimtes tonen aan dat het de efficiëntie kan verhogen, de veiligheid kan bevorderen en de communicatie op de werkplek kan stroomlijnen.

Technische vraag of een probleempje? Contacteer onze support.

Interesse in Oscart en je wenst meer info of een demo? Geef maar een seintje!