Sales representative AV

in Harelbeke

Sales Representative AV in Harelbeke

Oscart zoekt een Sales Representative AV om het verkoopteam te versterken. Onze gedroomde versterking is een gedreven verkoper, die niet vies is van enige verantwoordelijkheid. Jij gaat dan ook voor niets minder dan honderd procent klanttevredenheid. Om dat te kunnen realiseren heb je niet alleen kennis van sales, maar ook een allround technische kennis. Termen zoals HDMI, AV, narrow- of broadcasting klinken je dus niet als Chinees in de oren.

Als Sales Representative AV ben je betrokken bij alle aspecten van het verkoopproces. Zo ga je actief mee op zoek naar interessante leads, blijf je op de hoogte van de ontwikkelingen in de sector, bouw je relaties op met onze klanten, beheer je dossiers en offertes … Het takenpakket is zo gevarieerd dat jij je alvast geen enkele dag zal vervelen. Als geboren verkoper ben je bovendien niet bang van targets of onderhandelingen.

Uiteraard staat daar ook iets tegenover. Zo mag je niet alleen rekenen op een competitief salaris, maar krijg je ook de kans om deel uit te maken van ons enorm plezant team. Al zeggen we het zelf! Daarnaast zijn een bedrijfswagen, gsm en laptop opgenomen in je loonpakket, zodat jij alle tools hebt om je job optimaal uit te oefenen.

 

Over Oscart

Oscart heeft in totaal meer dan 45.000 geïnstalleerde schermen. Wij zijn dan ook gespecialiseerd in totaaloplossingen, zowel voor digital signage, IPTV, videovergaderingen en veel meer. Gezien de groeiende sector is ook onze familiale kmo uitgegroeid tot een technologiegedreven groeibedrijf. Al blijven onze eigen gedreven werknemers te allen tijde centraal staan in de werking van Oscart. En van die ambitieuze groep kan ook jij deel uitmaken. Waarom nog langer twijfelen?

Solliciteer nu!