Oscart meets Pixabay

Beelden spreken tot de verbeelding en zeggen zoveel meer dan woorden. Beelden prikkelen en blijven op het netvlies plakken. Kortom, net zoals een presentatie best geen overvloed aan tekst bevat, zo is slimme beeldschermcommunicatie veel efficiënter en overtuigender met sterke beelden.

Vandaar dat we het onze gebruikers voortaan gemakkelijk willen maken om sprekende beelden te vinden. Dankzij de integratie van Pixabay in Oscart, hebben onze gebruikers voortaan duizenden copyright-vrije beelden ter beschikking.

Pixabay?

Pixabay.com is een populaire website met foto’s, illustraties, vectorafbeeldingen, filmbeelden en muziek. De aangepaste Pixabay-licentie laat het gratis gebruik van alle mediabestanden toe.

De koppeling van Oscart met Pixabay werkt heel gemakkelijk. In het menu ‘Databronnen’ en in de Oscart mediabibliotheek vind je ‘Pixabay importeren’. Daar geef je een omschrijving of naam in en selecteer je de teruggevonden beelden die je in je mediabibliotheek wenst te importeren. Klaar! Nu kan je de geïmporteerde beelden op een pagina plaatsen met de afbeeldingswidget.

Technische vraag of een probleempje? Contacteer onze support.

Interesse in Oscart en je wenst meer info of een demo? Geef maar een seintje!