Oscart en Tele-Signal vormen voortaan twee handen op één scherm

Oscart, de softwarespecialist in schermtoepassingen, slaat de handen in elkaar met Tele-Signal, de systeemintegrator van audiovisuele schermen. Voortaan fungeert Oscart als een bedreven onestopshop voor digitale schermen, een makkelijk cloudplatform én creatieve content.

Tele-signal

Leopold Vansteenkiste startte in 1978 Tele-Signal Electronics, een bedrijf dat televisies verhuurde aan zorgcentra en ziekenhuizen. In de tweede generatie bouwde Freddy Verbrugghe de zaak fors verder uit. In 2003 nam zijn zoon Jochen Verbrugghe de fakkel over. De actieradius van Tele-Signal is door de jaren heen een stuk verbreed. Naast de klanten van het eerste uur in de zorgsector kwamen er tal van hotels, vakantieparken, stadsdiensten en bedrijven bij: alles goed voor bijna 45.000 geïnstalleerde schermen.

Oscart

Als fabrikant levert Oscart sedert 2015 een slimme cloudtoepassing waarmee klanten op 1-2-3 hun digitale schermen kunnen managen en mensen interactief informeren. Bewegende beelden worden in vergelijking met tekst tot 60.000 keer sneller verwerkt en het oog kan tot 36.000 visuele berichten per uur registreren. Deze digitale tool is met andere woorden een energie- en kostenefficiënt antwoord op de prikborden van vroeger.

Met vereende kracht

Voortaan krijgen de klanten van Oscart Group een totaaloplossing waarin software, hardware én (deelbare) content onder één dak fungeren. Bedoeling is om op termijn ook de internationale ambities waar te maken en te ondersteunen.

Internationale groei

Ondanks de concurrentie scoort Oscart erg goed op belangrijke paramaters zoals gebruiksvriendelijkheid, met als troef de verticale integraties per doelgroep. Bedrijven die meerdere filialen hebben kunnen door het vernieuwde pakket alle info over de diverse huizen stroomlijnen, gelijk waar ter wereld.

In de wereld van ‘digital signage’ wil Oscart als Europese speler de referentie bij uitstek vormen.

Technische vraag of een probleempje? Contacteer onze support.

Interesse in Oscart en je wenst meer info of een demo? Geef maar een seintje!