Nu beschikbaar: de Oscart Quick Content app

Snel en eenvoudig content op schermen aanpassen dankzij onze app

Met man en macht hebben we werk gemaakt van een nieuwe app waarmee onze klanten de inhoud van hun schermen in 1-2-3 kunnen aanpassen. Snelheid en vooral eenvoud staan hierbij voorop. 

Hoe kunnen onze klanten de gratis app gebruiken? Heel eenvoudig.

1. Installeer de app

Je vindt de app in de App Store en Google Play. Selecteer en installeer de Oscart Quick Content app. Eventjes geduld en start de app.

2. Aanmelden

Gebruik dezelfde naam en hetzelfde wachtwoord waarmee je je aanmeldt op het Oscart cloudplatform. De app zal gedurende enige tijd jouw logingegevens onthouden zodat je die niet telkens opnieuw hoeft in te voeren.

3. Klaar!

Vanaf nu kan je pagina’s wijzigen en nieuwe pagina’s aanmaken. Omwille van de eenvoud hebben we ervoor gekozen om wizards te gebruiken als basis. Lees: de pagina’s waarmee je in de app aan de slag gaat, zijn gebaseerd op de paginawizards in jouw klantenruimte. Deze paginawizards bepalen welke zones op een pagina je via de app kan wijzigen. We hebben ook een aantal voorbeeldwizards publiek beschikbaar gemaakt.

Op dit moment ondersteunt de app zones waarvan de inhoud tekst, afbeeldingen of video is. Afbeeldingen en video’s kan je selecteren op je toestel of uit de Oscart mediabibliotheek. Uiteraard kan je ook een foto of video (op)nemen en direct gebruiken.

Oefening baart kunst

Speel gewoon even met de app, en je zal gauw merken hoe eenvoudig het is om snel een pagina aan een playlist toe te voegen of één specifieke pagina gedurende een bepaalde tijd naar je scherm(en) te pushen. Bijvoorbeeld een belangrijke boodschap, tijdelijke actie of welkomstbericht. Dergelijke tijdelijke pagina’s kan je ook via de app wissen (via het detailscherm van een toestel).

Vragen?

Heb je vragen, of wens je een vrijblijvende demo? Contacteer ons nu!

Technische vraag of een probleempje? Contacteer onze support.

Interesse in Oscart en je wenst meer info of een demo? Geef maar een seintje!