Oscart digital signage en audio bij ntgrate Kortrijk, werldleider in vinyl vloeren.

ntgrate_logo

Ntgrate is een jong bedrijf dat wereldspeler is op het vlak van kwaliteitsvolle geweven vinyl vloeroplossingen. Ontwerp en een hightechproductieproces gaan er hand in hand. De ultramoderne weef- en jacquardmachines produceren hoogwaardige vloertegels en -planken. In het nagelnieuwe hoofdkwartier op de site Evolis nabij Kortrijk kon hoogstaande (audio-)visuele communicatie voor bezoekers en werknemers niet ontbreken. Ntgrate koos vastberaden voor Oscart, autoriteit in digital signage, dat instond voor het realiseren van een indrukwekkende totaaloplossing.

Smart digital signage Kortrijk

In de receptieruimte valt het oog meteen op het strategisch geplaatste UHD-scherm dat iedereen verwelkomt met woord en vooral beeld. De showroom is uitgerust met een imposante matrix van 9 grote HD-schermen die samen een treffende en levendige videowall vormen. Deze videowall brengt niet enkel oogverblindende beelden en video’s, maar wordt ook ingezet om snel en eenvoudig een presentatie te geven of laptopscherm te projecteren. En dit zonder kabels, ‘knoppen’ of andere hardware dankzij de naadloos geïntegreerde Screen Mirroring oplossing van Oscart. Ook in de vergaderzaal plaatsen we een grote UHD-monitor met Screen Mirroring en een video conferencing systeem. Daarnaast voorziet Oscart de showroom van een mobiel UHD-scherm en een interactieve Samsung Flip 2.

Op de eerste verdieping bevindt zich een unieke leefruimte met een bar, keuken en zitplaatsen om te lunchen, vergaderen of verpozen. Ook hier draagt Oscart haar steentje bij om deze locatie een extra dimensie te geven op het vlak van communicatie. Twee schermen verrijken er de leefomgeving, één met digital signage en een tweede met televisie- of castingmogelijkheden.

In de productiehallen tot slot, pronkt een opvallend, centraal scherm waarmee diverse informatie kan worden geprojecteerd. Zoals een projectstatus of andere informatieve boodschappen voor werknemers.

Hoogstaande, onzichtbare audio

Naast de visuele impact en meerwaarde die Oscart aan het prachtige hoofdkantoor mocht geven, deed ntgrate ook een beroep op Oscart voor bijhorende audio-oplossingen, zowel op de gelijkvloerse als eerste verdieping.

Twaalf luidsprekers en twee subwoofers met voor- en eindversterkers, internetradio, Spotify en bluetooth brengen er ongehoorde geluidskwaliteit en dit zonder enig spoor van de hardware. Alle materiaal is onzichtbaar verwerkt in het interieur (plafond en kasten).

En dit geldt ook voor de ontspanningsruimte op de eerste verdieping: 6 onzichtbare, geïntegreerde luidsprekers met twee subwoofers, voor- en eindversterkers en gelijkaardige modules zoals op de gelijkvloerse verdieping. Zelfs in de toiletten voorzien we luidsprekers met internetradio.

Totaaloplossingen

Oscart toont met dit project andermaal aan dat het niet zomaar een digital signage expert is maar ook totaaloplossingen op het vlak van audio-visuele communicatie mét vergaderoplossingen naadloos kan integreren. Dit met een perfecte voorbereiding, uitvoering en opvolging (support).

Pascal Vantomme, CEO ntgrate: “De oplossingen van Oscart zijn een volmaakte match met waar wij als bedrijf ook naar streven: perfectie. Dankzij de signage en audio-oplossingen van Oscart kunnen we voortaan bezoekers én medewerkers gericht informeren, entertainen en engageren. Bovendien kunnen we ook de schermen aanwenden voor draadloze projecties, een absolute meerwaarde. De audio-oplossingen zijn ronduit indrukwekkend te noemen en de geluidskwaliteit en mogelijkheden zijn impressionant.”

Oscart levert niet alleen digital signage schermen in Kortrijk of West-Vlaanderen, onze specialisten zijn werkzaam in heel België. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem nu Contact op!

Technische vraag of een probleempje? Contacteer onze support.

Interesse in Oscart en je wenst meer info of een demo? Geef maar een seintje!