GeoXWZ screens by Oscart

GeoXYZ kiest voor Oscart

GeoXYZ, topbedrijf uit Zwevegem

Het internationale topbedrijf GeoXYZ kiest resoluut voor de slimme beeldschermcommunicatie van Oscart. De West-Vlaamse onderneming met hoofdzetel in Zwevegem is gespecialiseerd in hydrografische surveys, geofysische en geotechnische onderzoeken en offshore renewable energy support aan bedrijven.

De vele complexe projecten vergen efficiënte communicatieve hulpmiddelen. Daarom zet GeoXYZ smart digital signage in van Oscart om onder meer in haar Zwevegemse vestiging de meest actuele status-, plannings-, en veiligheidsinformatie te visualiseren. Slimme digitale schermen zijn her en der verspreid in de vestiging, onder andere in de engineering en project management rooms.

Uiteraard worden ook bezoekers verwelkomd via de slimme schermen van Oscart, en verloopt vergaderen uiterst efficiënt dankzij de Meeting Room oplossingen.

Patrick Reyntjes, CEO van GeoXYZ:

Dankzij de digitale schermen van Oscart blijven onze teams permanent op de hoogte van de belangrijkste informatie en hebben we steeds een goed overzicht op alle lopende projecten. Ook onze bezoekers zijn onder de indruk wanneer we hen verwelkomen met een aangepaste boodschap.

Ontdek zelf de kracht van digitale schermen

Til net zoals GeoXYZ de communicatie en marketing van uw onderneming naar een hoger niveau. Maak kennis met de deskundigen van Oscart: klik hier om contact op te nemen. Vraag naar een vrijblijvende demo!

Technische vraag of een probleempje? Contacteer onze support.

Interesse in Oscart en je wenst meer info of een demo? Geef maar een seintje!