Slim cloud-gebaseerd CMS

Via ons smart cloud-based contentmanagementsysteem geniet je van een uitgebreide set basis- en geavanceerde functies waarmee je eenvoudig boeiende statische en dynamische content kunt creëren.

Hieronder vind je enkele leafleats met meer info over deze functies.

Download onze leaflets

Met ons Advanced User Rights Management kan je eenvoudig het toegangsniveau van gebruikers tot individuele objecten of groepen definiëren door labels aan te maken en toegang te verlenen aan gebruikersgroepen. Via toegangsniveaus hebben gebruikers recht op ofwel enkel kijken, creëren, bewerken, verwijderen of niets van de voorgaande. Het Advanced User Rights Management-systeem voldoet aan de eisen voor centralisatie of delegatie van toegang in complexe of grote organisaties.

Download the leaflet

Gebruik je smart schermen om de meest beroemde dagelijkse scheurkalender, De Druivelaar, te weergeven. Zo kunnen je klanten, patiënten of bezoekers elke dag genieten van een portie luchtige en humoristische informatie. Via deze widget kan je de voor- en achterkant en maandinfo van De Druivelaar weergeven.

Download the leaflet

Met de Dropbox-widget kan je een of meerdere Dropbox-mappen synchroniseren met Oscart. Wanneer je wijzigingen (mediabestanden toevoegen, aanpassen of verwijderen) in deze mappen aanbrengt wordt de Dropbox-zone op je pagina(‘s) meteen bijgewerkt zonder dat gebruikersinteractie in het CMS nodig is. Met andere woorden, deze widget is een geweldige functie die automatisering en makkelijke delegatie in contentbeheer mogelijk maakt.

Download the leaflet

Via de Oscart iframe widget toon je een volledige website of delen ervan in realtime aan je publiek. Deze widget zorgt voor geavanceerde, interactieve implementaties via op maat gemaakte webpagina’s die worden gehost op internet, intranet of verschillende andere bronnen die webpagina’s serven.

Download the leaflet

Koppel Oscart aan Office 365 en laat in realtime de beschikbaarheid van je vergaderruimtes zien. Dankzij de vergaderruimte widget kan je beslissen welke informatie je wil weergeven (bijv. huidige en volgende vergaderingen) en de ‘look en feel’ verfijnen. Bevestig onze tablet bij de ingang van elke vergaderruimte om medewerkers en gasten te verwelkomen en te informeren.

Download the leaflet

Dankzij de integratie van Pixabay en GIPHY in Oscart hebben onze gebruikers duizenden auteursrechtvrije afbeeldingen, video’s en animaties tot hun beschikking. Geef eenvoudig een beschrijving of naam in en selecteer de mediabestanden die je in je Oscart-mediabibliotheek wil importeren. Klaar! Nu kan je via de juiste widget de geïmporteerde afbeeldingen of video’s op je pagina’s plaatsen.

Download the leaflet

Download onze gratis Oscart Quick Content app uit de Apple Store of Google Play en ervaar hoe eenvoudig het is om snel een pagina aan een playlist toe te voegen of een bepaalde pagina voor een bepaalde tijd naar je scherm(en) te pushen. Denk maar aan een belangrijk bericht, tijdelijke actie of welkomstbericht. Daarnaast kun je tijdelijke pagina’s verwijderen via de app (via het detailscherm van een apparaat).

Download the leaflet

In Oscart maak je eenvoudig en snel QR-codes. QR-codes op je schermen zijn een manier om meer interactiviteit toe te voegen en conversie te stimuleren, bijvoorbeeld bij het uitvoeren van prijsvragen of specifieke campagnes. Activeer je bezoekers, klanten of medewerkers door aantrekkelijke en boeiende inhoud te maken met behulp van onze QR-codewidget.

Download the leaflet

RSS staat voor Really Simple Syndication, een protocol dat verschillende websites gebruiken om content als feed beschikbaar te stellen. Via de RSS widget in Oscart kan je eenvoudig dynamische inhoud zoals tekst of afbeeldingen uit openbare feeds aan je pagina’s toevoegen. Anders gezegd: dynamische, creatieve content die je signage dynamisch en gratis verrijkt.

Download the leaflet

Een presentatie of een volledig computerscherm delen op een grote monitor is kinderspel dankzij Oscart Screen Mirroring. Vergeet kabels, adapters of complexe en dure hardware of software. Sluit Oscart eenvoudig aan op je lokale (WiFi) netwerk en je bent klaar. Oscart Screen Mirroring werkt snel en is voor iedereen eenvoudig te gebruiken.

Download the leaflet

Verrijk je visuele marketingcontent door je klanten, bezoekers of medewerkers te voorzien van feeds van hun favoriete sociale platforms zoals Facebook of Instagram. Koppel eenvoudig je sociale kanalen of campagnes aan je on-site signage om je marketingresultaat te maximaliseren.

Je hebt misschien al eens fysieke social counters zoals Swiirl gezien in je favoriete winkel of restaurant. Deze counters weergeven het aantal likes of volgers. Dankzij Oscart kan je hetzelfde doen en je aantal fans laten stijgen. Zo creëer je een interactie rond je merk met een kracht die je je nooit had kunnen voorstellen.

Download the leaflet

Imponeer je publiek met een openbare of interne live videostream. Organiseer een kick-ass evenement waar je een sport-, vrijetijds- of zakelijk evenement in realtime kunt streamen met de livestream widget van Oscart. Deze widget is heel eenvoudig te gebruiken: creëer een zone op je pagina waar de stream moet verschijnen, voer de URL in waar de stream wordt gehost en publiceer de pagina op je schermen.

Download the leaflet

Maak indruk en betrek je bezoekers, klanten of ander publiek door interactie met je digitale touchscreens. Selectieve zones op een pagina kunnen als touch gemarkeerd worden en verwijzen naar een koppeling met andere pagina’s. Op deze manier kan je touchscreen dienen als een interactieve narrowcasting stand of kiosk, wat toegevoegde waarde creëert en op zijn beurt je publiek nog meer betrekt.

Download the leaflet

Your screen management becomes child's play

You can add (dynamic) content yourself in no time via Oscart's e-platform: you choose where, when and on which screen.

cloud software